Stalen deuren voor elk interieur!

24 maart 2022 - Geschreven door Anna

 

Met stalen deuren zet je in jouw woonkamer de figuurlijke puntjes op de i! Je kunt stalen deuren namelijk gebruiken om twee ruimtes van elkaar te scheiden of juist met elkaar te verbinden. Enne, voor een gave stalen deur in huis hoef je echt geen industrieel interieur te hebben. Deze strakke deuren staan namelijk ook enorm gaaf in een modern of juist kleurrijk interieur!

Zoveel opties, zoveel keuzes

Laat ik eerst maar eens beginnen met alle soorten stalen deuren te benoemen. Bij een stalen deur denk je namelijk al snel aan een stalen pui, maar je hebt ook opdekdeuren, taatsdeuren en zelfs schuifdeuren. Kortom, een stalen deur past in elk huis en interieur, zelfs in die van jou! Een stalen pui spreekt natuurlijk voor zich; deze pui wordt passend van muur tot muur en van vloer tot plafond gemaakt, waardoor er een glazen ‘muur’ ontstaat.De grootste statement in je interieur maak je met een stalen pui. Heb jij een grote ruimte, die je liever opdeelt in een aparte woonkamer en eetkamer? Dan is zo’n pui de perfecte oplossing. Je creëert namelijk twee aparte ruimtes, die door het gebruik van het vele glas wel met elkaar verbonden blijven. Wil je toch liever wat meer afscheiding? Dan kun je ook voor melkglas kiezen, wat trouwens ook top is bij deuren waarachter je wat wilt verbergen ;).

Een stalen deur voor elk interieur

Ga jij liever voor een ander type deur? Dan kun je kiezen voor een schuifdeur, waarmee je ruimte bespaart, of voor een opdekdeur. Deze deur is op het bestaande kozijn te plaatsen, zodat je niets hoeft te slopen of aan te passen. Mooi én makkelijk dus! Een taatsdeur is nog weer een staaltje vakwerk apart, maar past daardoor extra mooi in een modern interieur. Deze deur wordt namelijk niet in of op het kozijn bevestigd, maar draait om een verticale verbinding tussen vloer en plafond. Zo krijg je een extra strak en gelikt resultaat!Bij onze stalen deuren heb je dus zelf de keuze in de soort deur die het beste in jouw interieur past, maar wist je dat je de deuren zelfs nog verder kunt customizen naar jouw smaak? We bieden namelijk ook de mogelijkheid om je eigen deurgreep uit te kiezen en je kunt zelfs de kleur kiezen! Op deze manier zorg je ervoor dat je nieuwe stalen deuren één worden met je interieur en volledig aansluiten op jouw smaak. Ga je voor zwart, wit of toch subtiel brons?

Multifunctioneel, zo’n stalen deur

We verklappen nu wel alle manieren om stalen deuren te integreren in jouw woonkamer, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. De hal, de wc of de slaapkamer, misschien wel de badkamer of zelfs de deur naar de inloopkast; alles is mogelijk! Helemaal enthousiast en kan je niet wachten? Kom langs bij Woninginrichting-aanhuis.nl en we kijken met je mee naar de vele manieren om stalen deuren in jouw interieur te plaatsen!