De magie van multishades

22 juli 2019 - Geschreven door Anna

Soms kan je fan zijn van producten, dat je er een kleine lofzang voor moet zingen. Nu houd ik het op schrijven, zingen is toch niet echt mijn ding. Maar goed, een kleine ode dan. Een ode voor de multishades. Wat., multishades? Precies: tijd om daar verandering in te brengen.

Multishades zijn alles wat je nodig hebt

Naast geld, wijn, eten, vrienden, slaap en nog meer wijn ;-) kan ik je aanraden om ook aan multishades te denken. Want je wilt iets voor je ramen wat indruk maakt. Van binnen én van buiten. Iets voor je ramen waar je trots op bent. Ik zal je de technische kant uitleggen waarom ik zo enthousiast ben.


Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Het ‘fancy’ duo-rolgordijn

Multishades is eigenlijk de fancy naam voor een duo-rolgordijn. Het rolgordijn heeft een dubbele laag stof: een transparante en een verduisterende. Met die 2 lagen kan je schuiven, of rollen, om zelf te bepalen hoeveel lichtinval je wilt. Een klein kiertje om doorheen te spieken, brede banen transparant voor maximaal licht of volledig donkere banen voor de ultieme privacy. En met diverse baanhoogtes, meer dan 90 verschillende stoffen en mega veel kleuren kan het niet anders dat multishades ook fantastisch in jouw huis staan.


Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Het verschil met een rolgordijn

Het principe is bijna hetzelfde. Je rolt het gordijn doormiddel van een koord naar boven en beneden. Maar ja, een rolgordijn heeft maar 1 laag en het magische duo-rolgordijn heeft er 2. Daarbij staan multishades wat luxer dan een rolgordijn. Don’t get me wrong, rolgordijnen zijn ook erg gaaf, mooi, praktisch en in vele gevallen ook luxe: maar een duo-rolgordijn dames en heren, dat is toch écht net een stapje hoger


Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog Multishades - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Tja, wat valt er nog meer te vertellen? Weinig eigenlijk. Alleen dat zelfs de multishades volledig voor je op maat worden gemaakt, ze fantastisch staan voor hele brede ramen en dat wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl natuurlijk de grootste collectie in onze winkel hebben om uit te kiezen.

Ben jij net zo fan van de multishades als ik? Kom dan gewoon eens langs in de winkel en laat je hart sneller kloppen bij onze afdeling multishades