Don't forget your karpet

07 april 2020 - Geschreven door Anna

Ken je dat? Je bent druk in je huis, want je MOET het anders hebben. Nieuwe kleuren, nieuwe snufjes (zoals elektrische raamdecoratie) of gewoon alles alles alles nieuw. Heb je flink wat geld gespaard? Dan kan je helemaal losgaan. Natuurlijk wel als je het echt nodig hebt hè ;-). Investeer vast in de komende winter met vloerverwarming. Lekker hoor, warme voetjes als jij geen zin hebt om sokken en schoenen aan te trekken. En met vloerverwarming heb je ook een nieuwe vloer nodig. Goh wat een pech (nee joh, heerlijk want nieuw). Dus jouw geld ga je uitgeven aan vloerverwarming en een nieuwe vloer. Weet je wat je dan ook niet moet vergeten?Inderdaad, een vloerkleed. Want je vloer kan straks wel lekker warm zijn door de vloerverwarming. Hij is niet ineens aangekleed ofzo. Het blijft redelijk kaal. Zeker als je een effen vloer hebt gekozen zoals marmoleum. Een vloerkleed, of in onze termen ook wel karpet genoemd, kleed de boel weer aan. Maar waar kies je nu voor? Ik kom je een beetje helpen.

Een rond karpet

Heb je veel strakke lijnen in huis? Is je woonkamer smal en lang? Breek dan die strakheid met een rond kleed. Zo haal je toch nog wat speelsheid in huis. En een rond kleed heb je in allerlei kleuren en diktes. En zo’n rond kleed past bij iedere vloer.


Blog - don't forget your karpet
Blog - don't forget your karpet

Lekker kleurtje

Een vloerkleed heb je serieus waar in alle kleuren. Dus kan jij wel een beetje pit in je woonkamer gebruiken? Leg dan een kleurig en fleurig kleedje in je kamer. Of je het nu effen wilt, of in een bloemig patroon: alles kan. En een kleurig kleedje breekt een strakke effen vloer. Een beetje romantiek in een industriële basis. Zorg er alleen wel voor dat de rest in je kamer niet al te druk is.


Blog - don't forget your karpet
Blog - don't forget your karpet

Mooi hoog

Het geeft gelijk al zo’n chique sfeer, een hoogpolig karpet. Zo verberg je helemaal je voeten. En een chic karpet past weer bij een chique vloer. Denk aan een vloer in gelegd in een visgraat. Bij een hoogpolig vloerkleed zal ik alleen niet voor iets ‘druks’ gaan. Denk eerder aan een mooi warm beige kleurtje. Stijlvol toch?


Blog - don't forget your karpet
Blog - don't forget your karpet

Dus, wil jij je kamer opknappen en zeker als het gaat om een vloer? Vergeet dan het karpet niet. En je zult het niet geloven, maar wij hebben echt de mooiste collecties in onze winkel. Heb je daar nog net dat tikkeltje extra hulp bij nodig? Dan staan onze stylisten voor je klaar. 

Alle kleden die je ziet zijn van Desso & Parade.