Duurzame vloeren bij Aanhuis die je moet zien!

21 mei 2021 - Geschreven door Anna

In een tijd waar we steeds vaker met de neus op de feiten worden gedrukt als het gaat om klimaat blijven wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl niet achter. Natuurlijk maken we nog steeds de mooiste producten voor de perfecte woninginrichting, alleen nu geven we ook de aandacht aan duurzaam wonen. En wie zegt dat dat niet duurzaam kan! Zoals onze nieuwe vloerenlijn, Blauw maakt gelukkig. Waarom maakt blauw gelukkig? Ik, Anna, ging voor je op onderzoek uit.

Blauw maakt gelukkig

Blauw, de kleur de frisse lucht. Geeft gelijk al een fijn gevoel. Maar blauw staat voor meer, zoals de Europese vlag en aangezien onze vloeren voldoen aan het keurmerk Blaue Engel. Zegt verder nog niets over de vloeren, maar dan snap je onze naam tenminste een beetje ;-) Moving on naar de échte vloeren.

Duurzame vloeren

Want de vloeren zelf zijn het belangrijkste. Of de manier hoe ze gemaakt zijn. Al onze vloeren uit de ‘Blauw maakt gelukkig’ collectie zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en ze worden allemaal CO2 neutraal geproduceerd. Ze zijn geklikt aan elkaar, wat het handig maakt voor als je gaat verhuizen! Geen lijm meer (beter), geen weekmakers meer van de pvc (nog beter) en gemaakt van grondstoffen met een minimale footprint (het best!).


Duurzame vloeren bij Aanhuis die je moet zien!
Duurzame vloeren bij Aanhuis die je moet zien!

Unieke vloeren speciaal voor jou

Wat krijg je dan precies op je vloer? Eigenlijk een vloer die je van ons gewend bent. Stijlvolle hout, beton- en tegellook vloeren. Misschien ken je marmoleum al wel. De vloer op zich is al duurzaam, maar nu in de click variant ook herbruikbaar. Allemaal unieke kleuren en al vanaf een hele schappelijke prijs verkrijgbaar. Nieuw zijn bijvoorbeeld de kurkenvloeren van CorQ en steencomposiet van Creatino. Helemaal naar wens te maken. Alle collecties, kleuren en soorten vind je natuurlijk op onze site of je kan het bekijken in onze winkels.


Duurzame vloeren bij Aanhuis die je moet zien!
Duurzame vloeren bij Aanhuis die je moet zien!

Aanhuis plant bomen

Maar wij doen meer voor de natuur! We planten namelijk jaarlijks nieuwe bomen om het duurzame karakter van onze vloeren te onderstrepen. Dat is niet alleen duurzaam denken op het gebied van onze producten, maar net dat ene stapje verder. En zo maakt Blauw je echt gelukkig!

Interesse in onze duurzame vloeren?

Meer weten over de duurzame vloeren collectie ‘Blauw maakt gelukkig’? Snap ik wel! Je kan heel gemakkelijk hier een afspraak boeken in één van onze 65 winkels.