Wij dwingen de zomer af!

24 augustus 2016 - Geschreven door Marion

Het is wat met deze zomer. Storm, hittegolf, regen... Volgens mij hebben we alle records wel gebroken in 2016. Natste dag, koudste dag, koudste nacht (met in Twente bijna vorst aan de grond!), maar ook hele warme dagen.

Misschien kan je op het weer in Nederland niet echt vertrouwen, maar op onze buitenzonwering kan je altijd rekenen! Zo kan je onze zonneschermen combineren met een windsensor, zodat deze bij sterke wind vanzelf inklappen. Maar denk ook eens na over een vaste terrasoverkapping. Daarmee zit je veel vaker buiten, doordat de overkapping (eventueel gecombineerd met extra zonwering) niet alleen beschermd tegen de zon, maar je zit ook beschut bij wat slechter weer. We kunnen het combineren met bijvoorbeeld heaters en verlichting, waardoor je het binnen verbindt met je buitenterrein. Je zult zien dat je veel langer en vaker kan genieten van het buitenleven. Of maak het knus met wat kussens en dekens voor wanneer de temperaturen dalen. Als de zomer niet naar ons komt, moeten we de zomer zelf maar creëren! Ook nu voor de meeste mensen de zomervakantie er weer op zit, hoeft de zomer nog lang niet te eindigen.


Blog eindelijk zomer - buitenzonwering plaatsen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service

Woninginrichting-Aanhuis.nl levert niet alleen een uitgebreide collectie aan buitenzonwering, maar installeert deze ook voor je, waar nodig. Daarmee garanderen we altijd de beste kwaliteit en resultaat. In de winkel bij je in de buurt kan je de verschillende mogelijkheden bekijken en samen met een van onze vakkundige medewerkers kies je de beste optie voor je eigen situatie en voorkeur. Waar wacht je nog op? Hello Summer!