Hij is zo gaaf! De Flexa kleur van 2021

08 september 2020 - Geschreven door Anna

Ik wil ze wel zoenen, de Flexa kleurspecialisten. Van blijdschap dan. Want wat een prachtige kleur is BRAVE GROUND! Dankjewel design experts voor deze pure, warme en aardse kleur van het jaar 2021. Vraagje. Als je hem ziet, krijg je er dan ook zo’n fijn gevoel van? Hij doet mij denken aan een uitstapje naar het bos. Lekker wandelen, wegdromen en na die tijd thuis op de bank relaxen met een grote mok warme chocolademelk.


Flexa kleur van het jaar 2021
Flexa kleur van het jaar 2021

Welke plek in huis kies jij?

Ik weet het al. Het zithoekje in mijn keuken. Bij die oude houten tafel waar we vaak spontaan blijven hangen. Kletsen, lachen, wijnen, heel gezellig. Het aardse gevoel dat Brave Ground verspreid past daar perfect bij. Dus tijd voor een mini metamorfose. Ben jij ook toe aan een rustplek in huis?

Brave Ground staat volgens de design experts niet alleen voor een stevige basis. Hij staat ook voor betrouwbaarheid en is inspirerend. Vanwege zijn natuurlijke karakter is het ook een fijne kleur voor in je slaapkamer.


Flexa kleur van het jaar 2021
Flexa kleur van het jaar 2021

Droom jij al Brave Ground?

Jouw slaapkamer is een rustplek en oplaadstation tegelijk. Of nog niet? Dan is het zeker tijd voor de Flexa kleur van 2021. Even samen wegdromen? Muren in de warme kleur Brave Ground. Groot houten bed. Lekker veel kussens erbij. Super zacht donsdeken. En beddengoed in…? Wat dacht je van okergeel, lichtgrijs, of hmmmm chocolademelk-bruin. Heerlijk die natuurtinten. Zacht tapijt, kaarsjes aan en je wilt nooit meer je slaapkamer uit ;)

Mijn mooiste BRAVE GROUND combinatie

Weet je wat nog meer? Ik ga een muur in mijn keuken Brave Ground schilderen. En omdat het een inspirerende plek is kies ik niet alleen voor vertrouwd. Er moet wat pit bij. Pittig rode koffiekopjes. Mijn tuinkruiden zet ik in roze potjes. En ik koop die prachtige frambooskleurige lampenkap die ik laatst in de woonwinkel heb gezien. Roodtinten en Brave Ground zijn een levendige combinatie.


Flexa kleur van het jaar 2021
Flexa kleur van het jaar 2021

Wil je sjiek Brave Ground?

Dan is blauw jouw beste match. Aardse bruintinten en blauwtinten zijn een klassieke en elegante combinatie. Het doet me altijd denken aan vakanties in Italië. Daar is beige + blauw een populaire en erg modieuze mix. Het warme en natuurlijke Brave Ground past perfect bij de kleuren van de zee.

En hoe dan in de woonkamer? Alle muren van je woonkamer zijn in het natuurlijke Brave Ground geschilderd. Kies blauwtinten voor jouw gordijnen en de bank. Donkerblauw of lichtblauw, alles kan. Want het fijne van Brave Ground is dat het een zachte kleur is, dus je kamer blijft licht.

Nog eleganter maak je het met goudkleurige of okergele accenten: kaarsje, tafeltje, kussens. Puur natuur en Bella Italia in je woonkamer, dat is pas genieten! Voor meer stylingtips en inspiratie ben je van harte welkom in een van onze winkels.