Het fantastische Funda droomhuis

03 februari 2017 - Geschreven door Anna

Och wat een droom: het Funda huis!

Precies gemaakt zoals de ‘huisdromer' acteert, wenst en koopt. De uitstraling van een kasteel, de ruimte van een vrijstaande woning alleen dan ontworpen in een tussenwoning.

Om eerlijk te zijn spiek ik zelf ook regelmatig op Funda om alleen te kijken naar de huizen. Ook al woon ik amper 1,5 jaar in mijn huidige woning, de verhuisdrang stijgt als ik al die mooie, vaak onbetaalbare, woningen zie op Funda. En ik ben niet de enige. Naast alle mensen die wel serieus op zoek zijn naar een woning en daarin ook best realistisch zijn in wat ze wel of niet kunnen betalen, bestaat er een grote groep ‘spiekers’. Alle data van de échte kopers en de spiekers heeft Funda verzameld en een ontwerp van gemaakt. Resultaat: een kasteelachtige, ruimtelijke tussenwoning. Een beetje van de wens een een beetje van de realiteit.


Blog Funda droomhuis_woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Blog Funda droomhuis badkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een huis met een hoog plafond in de woonkamer, een inloopbad. Wacht, een inloopbad. Echt, een inloopbad! Een mooie open keuken, flinke glazen tuindeuren en iets wat compactere slaapkamers. Want ach, wat doe je anders op een slaapkamer dan gewoon alleen rustig slapen. Als ze toch ooit dit huis gaan bouwen sta ik in ieder geval weer vooraan in de rij! Een droom die uitkomt voor vele woningliefhebbers met een iets kleinere portemonnee dan die van de koning (ter vergelijking).


Blog Funda droomhuis tekening- Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zou jij ook wel in dit huis willen wonen?