Hét inspiratiemagazine van Aanhuis: haal ‘m op!!

13 juni 2022 - Geschreven door Anna

Weet niet hoe het bij jou zit, maar als ik alle stress even kwijt wil, dan lees ik het liefst een tijdschrift. Kijk, een boek is nog beter: maar dat duurt te lang. Om het half uur uit je concentratie zijn is wel een dingetje als je ook nog 2 mini’s moet opvoeden. Lees daar maar eens een boek bij. Niet te doen dus. Vandaar een lekker blaadje. Die kan je nog gewoon even aan de kant schuiven. En een blaadje, ook wel in luxere kringen een magazine genoemd, wat je bakken vol inspiratie geeft is helemaal fijn. Ik heb nog een tip voor zo’n inspiratievol magazine: het magazine van Aanhuis.nl. EDITIE 2 ALWEER! En die kun je nu GRATIS ophalen (yayyy)!


Aanhuis magazine blog
Aanhuis magazine blog

Gebundelde topresultaten

‘Wat zeg je Anna? Een magazine van Aanhuis? En daar al de 2e editite van?’ Oui oui! Al jaren zijn wij te zien in het programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Dat kán je niet gemist hebben. In het magazine blikken we weer terug naar de mooiste make-overs. Zo zie je de meest praktische vloeren, kasten met ‘halleluja’ gehalte, slimme raamdecoratie én sfeervolle gordijnen. Stuk voor stuk topresultaten die wij nu gebundeld hebben.


BLOG | Hét inspiratiemagazine van Aanhuis: vraag ‘m aan - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aanhuis magazine blog

Waarom haal je 'm op?

En die bundeling van deze heerlijke metamorfoses kan je nu gratis (en ik herhaal: gratis) bij ons ophalen. Dus wil jij relaxen in de zon (of regen) met een lekker blaadje: haal ‘m op. Maar haal ‘m zéker op als:

  • Je gaat verhuizen

  • Je bestaande woning wel een nieuwe look kan gebruiken

  • Je geen idee hebt welke stijl je hebt

  • Je advies wilt over bepaalde woonwensen

Want dan helpt dit magazine je écht! En je mag ermee doen wat je wilt. Leg hem op tafel, lijst hem in, geef ‘m door en verknip hem. Niet voor alleen het knippen, maar om een moodboard te maken met je favoriete items. Wat je wel niet kunt met zo’n 50 pagina’s inspiratie: ontspannen, inspireren, knutselen, lezen, adviseren, verwonderen – te veel eigenlijk. En dat allemaal gewoon gratis: IDEAAL!

Haal jij hem op?