Interieuradvies? Nee joh, ik kan het zelf wel!

19 december 2016 - Geschreven door Anna

 

Om eerlijk te zijn is dat echt wel iets wat ik ooit gezegd heb. Waarom zou ik dat nodig hebben? Ik weet heus wel dat roze en rood bij elkaar vloeken (hoeft écht niet). Dat een zwarte muur je kamer veel kleiner maakt (ook niet waar). En dat een bloemetjes behang zeker niet meer van deze tijd is.. (je voelt hem al aankomen: niet waar). Nu ik mij wat meer verdiep en interesseer in alles wat met interieur te maken heeft, weet ik wel beter. Een interieuradvies is echt een advies wat iedereen goed kan gebruiken.

Laat ik mij eerst eens voorstellen. Nee, ik ben niet je interieur stylist die je komt redden van al je ‘inrichtingsfoutjes’. Ook ben ik niet degene die je moet bellen voor het behangen van je slaapkamer (al wil ik dat best eens proberen). Ik ben Anna en ik ben hier om je te inspireren. Inspireren over interieur. Wat zijn de trends van komende zomer, of hoe maak ik mijn woonkamer nu optisch groter. Ik kan je zelfs inspireren over het gezelliger maken van het kleinste hokje in huis. Allerlei tips over je de bekleding van je muren, vloeren en ramen.  


Blog interieuradvies moodboard basic - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog interieuradvies moodboard kleurrijk - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Adviesdagen

Om je wel goed voor te lichten over de inrichting van je eigen huis, met je eigen stijl en voorkeur, hebben wij in onze winkels de interieur adviesdagen. Tijdens onze adviesdagen maak je kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Ook bij een winkel bij je in de buurt. 

Verhuis- of verbouwplannen? Of ben je zat van je witte muren en bruine gordijnen en zoek je kleur in huis. Geen idee hoe je een mooie vloer kan combineren met een zacht vloerkleed? En bang voor wisselende structuren in je kamer? Dan is zo’n interieuradvies helemaal zo slecht nog niet.

Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten en de kosten nemen wij voor onze rekening. Ook wordt door middel van moodboards jouw woonstijl bepaald.

Ga je overstag? Plan dan nu je afspraak bij een winkel bij jou in de buurt.