Je favoriete series binge-watchen doe je zo!

30 augustus 2019 - Geschreven door Anna


Fijn hè, thuiskomen na je vakantie? Natuurlijk, je had nog wel even langer willen blijven. Je raakt namelijk wel gewend aan dat uitgebreide ontbijt, het zwembad, boekjes lezen, ijsjes, wijntjes en de ‘de niets moet alles mag’ modus. En toch, niets slaapt zo lekker als je eigen bed en niks hangt zo lekker als je eigen bank. Weet je wat ook weer fijn is aan het thuis zijn? Je kan weer lekker binge-watchen! Wat denk je nu? Heel simpel: urenlang achter elkaar series kijken. Want tv kijken op je vakantieadres is echt not done.

Maar dus, binge-watchen. Zeker lekker als je nog niet hoeft te werken. Moet je wel werken, neem dan gewoon iedere seconde die je vrij bent de tijd om op je bank te ploffen. En uit ervaring weet ik dat de weekenden te saai zijn om alleen te poetsen: binge-watchen zal je. Nu kan ik je geen tips geven in wat je moet kijken, maar ik kan je wel tippen over hoe je je het zo comfortabel mogelijk kunt maken.


Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Luxaflex
Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Luxaflex

Sluit jezelf in!

Series kijken doe je in het donker. Zeker als het een spannende serie is. Hoe lief de zon ook is, als ie in je beeldscherm schijnt is ie echt -piep-irritant. Dus, goede raambekleding eventueel met gordijnen is de oplossing tegen het zon probleem. Ook laten de buren je met rust als je je huis afsluit als een bunker. Heerlijk rustig 1, 3, of 6 afleveringen achter elkaar kijken.


Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Vadain
Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Aanhuis

Semi-opsluiting

Gaat een heel donker hok je toch te ver? Kies dan voor semi-transparante raamdecoratie of inbetweens. Die houden het zonlicht goed tegen en die hele witte lucht die reflecteert als een malle. Toch krijg je nog iets van daglicht mee en kan in ieder geval in de gaten houden wanneer de zon onder gaat.


Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Aanhuis
Blog - Je favoriete series binge-watchen doe je zo! - Luxaflex

Praktische tips hè? Wat je nu alleen nog nodig hebt zijn voldoende drankjes, een bak chips, eventueel je bril en rust. Dus mocht je kinderen hebben, zorg dan even voor oppas ;-)

Geniet van je favoriete series!