Je trap ‘ellende’ los je zo op!

01 maart 2019 - Geschreven door Anna

Och jee, die trap. Thuis ben ik net begonnen met een traprenovatie. Zelf kies ik stiekem voor de meest simpele oplossing: gewoon schuren en schilderen. Maar wat een ellende brengt dat afbikken en schuren van oude lijmresten toch met zich mee. Nu werk ik mijzelf in het zweet (nou, eigenlijk de man in huis), maar dat hoeft niet. Want Woninginrichting-Aanhuis.nl staat voor je klaar als het gaat om traprenovatie! Fijn hè!

Traprenovatie door onze helden

Een traprenovatie of het bekleden van een nieuwe trap: je hoeft zelf niet meer te prutsen met hoeken en scheve treden. Dat prutsen doen onze vakmannen wel. Of je nu kiest voor tapijt of pvc op je trap, onze vakmannen zijn net helden. Je hoeft je namelijk echt niet druk te maken of het gaat lukken en of het resultaat goed is. Want ja en ja: sit back & relax: die trap is straks gewoon de lievelingsplek in je huis.


Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Assepoester

Tapijt op je trap zie je vaak, maar ziet er soms wat minder ‘strak’ uit. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor pvc of marmoleum op de trap. Voordeel van tapijt op de trap is de stroefheid van het materiaal met minder glijpartijen op de billen tot gevolg. Marmoleum of pvc is minder stroef, maar daar hebben onze ‘helden’ wel een oplossing voor met de antislip-strips. Voordeel van pvc of marmoleum op je trap is het mindere onderhoud wat je eraan hebt. Gewoon eens in de zoveel tijd als Assepoester met een doek de trap over en klaar is Kees.


Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Matchen of out-of-the-box

Door je trap te renoveren kan je ervoor kiezen om dezelfde vloer op je trap te laten leggen als je in de woonkamer, gang en overloop hebt. Zo heb je echt eenheid in je interieur. Zeker ideaal als je de trap in de woonkamer hebt. Offf, je gaat out-of-the-box aan de slag. Een statement qua kleur of materiaal: precies het tegenovergestelde van wat je ergens anders hebt. En net als voor de vloer in je woonkamer heb je ook hier weer enorm veel keuze in.


Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog traprenovatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Moraal van dit verhaal. Wil je een trap die je met trots aan anderen laat zien? Laat deze dan opknappen door de helden van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Tot snel!