Inspiratie voor traprenovatie

18 november 2021 - Geschreven door Anna

Als je er eentje hebt, dan zie je ‘m ook elke dag. Je trap. Ben je er blij mee? Toch vaak een ondergeschoven kindje hè? Want je hebt er vloerbedekking op liggen van 1990, of je hebt ‘m ooit een likje verf gegeven en nu krijgt ie slijtplekken... Ook niet fantastisch natuurlijk. Denk dan eens aan traprenovatie! Gewoon een geheel nieuwe trap. En als ik dan ook nog zeg dat wij dat gewoon voor je kunnen regelen. Dan sta je toch al te trappelen?! Ik zal je wat inspiratie geven. 

Matching is eyecatching

Je kan bij het renoveren van een trap ervoor kiezen om dezelfde vloer op je trap te laten leggen als in je woonkamer, gang of overloop. Zo creëer je eenheid in je interieur. Want, pvc en marmoleum kunnen ook prima gebruikt worden voor jouw nieuwe trap. Maak een statement! 

Ben jij niet zo van het matchen en wil jij graag out-of-the-box aan de slag? Kies dan voor een materiaal of kleur wat precies het tegenovergestelde is van jouw vloer. Ga voor een betonlook met pvc of kies voor een marmerenlook van vinyl.  Let there be light

Ultiem handig maar het staat ook nog eens hartstikke knap; ledverlichting voor je trap. En daarnaast is het ook nog eens veilig. Fijn voor als je ’s avonds in het donker nog de trap op moet. Traprenovatie door onze helden

Een traprenovatie: je hoeft zelf niet meer te prutsen met hoeken en scheve treden. Laat dat maar over aan onze vakmannen. Of je nu kiest voor tapijt of pvc op je trap. Je hoeft je namelijk echt niet druk te maken of het gaat lukken en of het resultaat goed is. Want ja en ja! Sit back & relax, die trap is straks gewoon de lievelingsplek in je huis.

Hoe doen anderen het dan? 

De bewoners van dit huis waren niet tevreden met hun trap. De vloerbedekking was afgesleten, het geheel was te donker en paste niet bij moderne inrichting van de rest van het huis. Daarom hebben onze mannen de trap voorzien van mooi pvc. Dit oogt fris en modern. Samen met de witte stootborden en dezelfde pvc-vloer in de gang, vormt de trap een mooi geheel met de entree/hal. Ook de vaste open trap naar de zolderverdieping is voorzien van dezelfde bekleding. Moraal van dit verhaal. Wil je een trap die je met trots aan anderen laat zien? Laat deze dan renoveren door de helden van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Maak een afspraak of laat je inspireren in één van onze winkels!