Laat je trap uitblinken! Hoe? Anna weet 't!

30 april 2020 - Geschreven door Anna

Als je er eentje hebt, dan zie je ‘m ook elke dag. Je trap. Ben je er blij mee? Toch vaak een ondergeschoven kindje hè? Want je hebt er vloerbedekking op liggen van 1990. Of je hebt ‘m ooit een likje verf gegeven en dan krijgt ie slijtplekken. Ook niet fantastisch natuurlijk. Je wilt gewoon zo’n droomtrap die je vaak bij make-over programma’s op tv ziet. Zo’n trap die past bij de rest van je vloer in de hal en op de overloop. Zal ik jou eens vertellen dat dat ook gewoon kan. En dat wij dat voor je kunnen doen. Niet zo’n verrassing toch? Ik zal je een paar mogelijkheden verklappen.

Een trap met tapijt

Een optie die je regelmatig ziet. Qua geluid scheelt het zeker. Dus ben jij een trapstamper? Dan is tapijt een perfecte optie. Maar tapijt kan ook echt wel stijlvol zijn. En iets aparts maakt het dan natuurlijk helemaal leuk. Een feestje om naar bed te gaan, toch?


Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Trap met pvc

Het mooie aan pvc is, is dat je het overal kan ‘opplakken’. Zo ook op de trap. Helemaal ideaal als je ook pvc in je hal hebt liggen. Dan kan je het doorleggen. Alle kleuren en soorten zijn mogelijk, dus jij kan helemaal losgaan op je ontwerp. Zwart, houtlook, betonlook: alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat ie ook nog veilig is. Dus de strips zitten erbij. Zo zijn we dan ook wel weer.


Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Trap met marmoleum

Helemaal mooi als je een trap hebt in de woonkamer. Dan maak je één met je vloer. Zo is je trap niet een apart ‘ding’ meer, maar dan betrek je hem in je gehele woninginrichting. En met marmoleum kan je qua kleur natuurlijk ook helemaal losgaan.


Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog trap - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Eigenlijk heb je allemaal opties om je trap mooier te maken dan dat je nu waarschijnlijk hebt. En daar is weinig voor nodig. Een beetje advies misschien voor wat bij je woning past. Daar heb je onze stylisten voor. Ook is iemand die het voor je legt of opknapt wel handig. Laten wij daar nu hele handige mannen én vrouwen voor hebben. Niets houd je meer tegen om met een glimlach de trap op en af te rennen.