Luxaflex in al haar kleuren!

10 mei 2022 - Geschreven door Anna

Verschillende kleuren voor jouw Luxaflex® rolgordijnen

Wanneer jij Luxaflex® rolgordijnen in huis hebt, heb je een heleboel mogelijkheden qua kleuren en stoffen. Zo kun je voor de slaapkamer van je zoontje donkergroene rolgordijnen kiezen voor zijn jungle-kamer en ga je voor roomwit in de keuken, omdat je dan lekker veel licht binnenlaat. 

Naast verschillende kleuren kan je ook kiezen voor een dessin of print, om zo jouw rolgordijnen helemaal persoonlijk naar wens te maken. 

Heb je twist gordijnen van Luxaflex®? Ook daar heb je genoeg keuze in verschillende kleuren, stoffen en dessins. Personaliseer de twist gordijnen geheel naar jouw smaak. Welke kleuren Luxaflex® horizontale jaloezieën zijn er? 

Dat ligt er maar net aan welke jaloezieën je hebt gekozen. Ben je gegaan voor de tijdloze klassieker; aluminium jaloezieën of voor stijlvolle, warme houten jaloezieën? Denk bij beide bijvoorbeeld aan strak en clean wit. Of misschien ben je meer van modern, stoer zwart? 

Wat dacht je ervan om de natuurlijke houtkleur te behouden voor een natuurlijke look. Dat geldt natuurlijk niet voor de aluminium jaloezieën, maar deze zijn daarnaast weer in meer kleuren verkrijgbaar. 

Naast de lamellen kun je bij jaloezieën van Luxaflex® ook de ladderband personaliseren, zo heb jij hem helemaal naar wens. Jouw Luxaflex® Duettes in jouw favoriete kleuren

De nieuwe collectie Duettes van Luxaflex® zijn er in zoveel kleuren, dat een keuze maken moeilijk wordt. Duettes kun je voor elke ruimte in jouw woning gebruiken, zo kun je ook kiezen voor verschillende kleuren passend bij de woonruimte. Kies lichte kleuren beneden om het lekker licht te houden. In de slaapkamers kan je bijvoorbeeld experimenteren met donkere kleuren die wat meer verduisteren. Je leest het dus al, de mogelijkheden van Luxaflex raamdeco zijn eindeloos! Laat je inspireren in de winkel en kies zowel de raamdecoratie als de kleur die het beste bij je past. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat snap ik, kom dan eens langs in één van de Aanhuis winkels en laat je adviseren door onze vakmensen!