Moduleo nu nog mooier gelegd

22 juni 2016 - Geschreven door Marion

Met Woninginrichting-Aanhuis.nl haal je altijd kwaliteit in huis. Of het nu gaat om onze producten, of om de service er omheen.

Zo vertellen we altijd graag over onze professionele medewerkers. Ze verstaan hun vak en of het nu gaat om het inmeten of plaatsen van de producten, of bijvoorbeeld het vakkundig behangen en/of schilderen van een muur: wij garanderen kwaliteit.

Bij ervaring hoort wat ons betreft ook bijscholing. Daarom stuurden we een paar van onze toppers op cursus bij Moduleo. Zij leerden daar meer over de achtergronden van de Moods vloeren en deden inspiratie op die ze graag aan jou doorgeven.

Moduleo is een modulaire vinylvloer (losse onderdelen) waarmee je (bijna) alle vloeren kan samenstellen die je je maar kan bedenken. De vloeren bestaan uit hoogwaardige onderdelen in verschillende vormen en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een chevron motief, de klassieke visgraat, maar dan in een spannende kleurcombinatie. Of wat te denken van de diamant of hexagon vormen? In zoveel verschillende kleurcombinaties, eventueel met wild-schakering erin, dat voor iedereen de perfecte vloer gelegd kan worden. Strak, stoer of modern: je vloer zegt genoeg.

Op de foto zie je de vloer die onze vakstoffeerders Jaap, Remco en Ruby tijdens de training legden. Je kent ze misschien wel uit de uitzendingen van vtwonen (Weer verliefd op je huis!). Prachtig toch? Wacht niet langer en kom naar de winkel bij je in de buurt om de mogelijkheden zelf te bekijken.


Blog Moduleo mooier gelegd - Moduleo vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl