Samenwerking COCO Maison

06 april 2017 - Geschreven door Anna

 

Als interieur liefhebster kan ik avonden lang sites afstruinen op zoek naar de nieuwe woonaccessoires. Mijn huis is nooit af. En ben ik tevreden over het eetgedeelte, dan klopt het in de slaapkamer niet meer. Zo blijven we bezig; houdt me van de straat. 

Een site waar ik mij ook op kan verlekkeren is die van COCO Maison. Een woonwinkel met allerlei spullen voor de aankleding van je woning. Van verlichting tot spiegels en van vloerkleden tot windlichten. Een waar walhalla voor een fanaat als ik. 


Blog samenwerking COCO Maison minimalisticmint - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog samenwerking COCO Maison velvetchic - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Blog samenwerking COCO Maison bluecopper - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog samenwerking COCO Maison industrialyellow - Woninginrichting-Aanhuis.nl

En nu heb ik goed nieuws! Niet dat ik hier enig invloed op heb gehad, maar… (tromgeroffel) Woninginrichting-Aanhuis.nl is een samenwerking aangegaan met COCO Maison. Feest! Maar hoe dan? Zoals je weet (of misschien ook niet) werken wij met de beste stylisten die bij ons in de winkel óf bij jou thuis thuis advies geven over je interieur. Denk daarbij aan advies over kleur, materiaal en verlichting. En nu vullen zij dat ook aan met de producten van COCO Maison! Zo maken zij het plaatje helemaal af! Mooie kussen op je bank, fotolijstjes aan de pas behangen wand, een passende vloerkleed voor op je nieuwe vloer met daarop een passende poef.


Blog samenwerking COCO Maison pastelchic - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog samenwerking COCO Maison trendyclassic - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wil jij een totaal advies inclusief accessoires van COCO Maison? Vraag dan naar de voorwaarden in de winkel bij jou in de buurt, of stuur ons een berichtje: [email protected]