De basis van je huis moet goed zijn!

06 april 2016 - Geschreven door Marion

Dit geeft hetzelfde gladde effect als een gestucte muur, maar kan meerdere malen overschilderd worden. Glasvezelbehang is ook een mooie oplossing wanneer je muren onregelmatig zijn. Je hebt binnen notime een strakke muur die direct overschilderbaar is. Het verbetert de muur niet alleen optisch, maar versterkt de muur ook echt, zelfs bij barsten en scheuren.

Glasvezel aanbrengen

Andere voordelen van glasvezelbehang: het is geschikt voor bijna alle ondergronden, vochtafstotend (dus ook mooi voor de keuken of badkamer) en vlamwerend! Ook wanneer je regelmatig een nieuwe look in huis wilt is glasvezel de perfecte oplossing: je hoeft niet telkens opnieuw te behangen, alleen díe muur sauzen die je aan wilt passen. Makkelijk toch? Glasvezel is met de juiste aanwijzingen zelf aan te brengen, maar wij raden wel aan om dit te laten doen door iemand die er de nodige ervaring mee heeft.

Vakwerk

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt: allemaal mooi en aardig, maar dat is me teveel werk. Of misschien wil je het gewoon liever door een expert laten uitvoeren, zodat je verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Dan staan onze vakschilders voor je klaar, voor wie het behang- en schilderwerk dagelijkse kost is.

Wij geven namelijk niet alleen advies over onze producten in de winkel. Wij nemen indien gewenst ook het hele pakket van je over. Denk daarbij aan het hierboven genoemde behangen en/of sauswerk, maar ook het schilderen van plafond en kozijnen. Wij beloven je dat we pas weg gaan wanneer je huis er weer als nieuw uit ziet. Bovendien heb je garantie op het werk en materiaal.