Schreeuw om kleur, zeker nu!

07 november 2020 - Geschreven door Anna

Als in deze tijd van het jaar de zon niet schijnt, dan is het maar een sombere bende buiten. En dan is het ook nog zo vroeg donker ’s avonds. Laten we niet vergeten dat we nog steeds midden een epidemie zitten en zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Van thuiszitten, zonder feestjes/familie/vrienden, bekruipt je dan sombere gevoel helemaal. Toch? Nog even volhouden, dan is het straks weer ‘coronaveilig’ en dan start de lente ook weer. In de tussentijd voegen we gewoon kleur toe aan je interieur.

Kleur op je muur

Kijk, een kleurtje schilderen op de muur is zo gedaan. Ik als ervaringsdeskundige heb inmiddels al aardig wat lagen kleur op mijn muren. Telkens weer iets anders. Dat kan jij ook! En maak het dan gelijk iets spannender en ga voor behang.  


Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - Eijffinger
Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - vtwonen

Kleur voor je ramen

Iets spannender wellicht, maar een beetje spanning kunnen we best aan. Toch? Kleur voor je ramen. Dus mocht je nieuwe raambekleding of gordijnen nodig hebben. Waarom dan voor een sobere tint? Kies kleur! Kan heftig in het roze, of subtiel in het legergroen. Jij kiest de stemming. En wij bieden je kilometers aan verschillende kleuren stof of andere materialen.


Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - Aanhuis
Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - Aanhuis

Kleur op je vloer

Dé basis: je vloer. En eerlijk? Die zal ik toch neutraal houden. ‘Maar Anna, hoe krijg ik dan kleur op mijn vloer?’ Nou, super simpel: met een vloerkleed. Die heb je in wel 100 verschillende kleuren en patroontjes. Met daarbij nog een win-win situatie. Je hebt gelijk geen koude voeten meer deze maanden.


Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - Tarkett
Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - Desso

Kleur overal

Met accessoires in huis kan je natuurlijk hélemaal losgaan op kleur. En gooi dan niet alle kleuren door elkaar. Kies een palet. Kom je daar niet uit? Dan hebben wij gelukkig nog onze online moodboards, of je komt gewoon eens langs in de winkel voor vrijblijvend advies. Je weet toch dat elk seizoen nieuwe kussens nodig heeft? En vazen, kandelaars, beelden, posters, plaids, jassen, schoenen, geurtjes (of ga ik nu te ver?)


Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl - vtwonen
Blog - Schreeuw om kleur - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe je het ook bedenkt, wat je ook qua kleur wilt toevoegen. Schreeuw het even uit. Doe eens gek en laat de bak gelukkigheid van kleur in je huis toe. Zeker nu. En wij helpen je een beetje! Succes!