Sfeer in je nieuwbouwwoning

15 juni 2016 - Geschreven door Marion

Breng warmte in je nieuwgebouwde woning. De laatste weken hebben we diverse interieurstijlen uitgelicht. Maar hoe pas je die zelf toe, vooral in een nieuwe woning?

Vaak hebben oudere huizen veel authentieke details en daarmee sfeer van zichzelf. Je kan meestal niet anders dan je aanpassen aan de woning. Een nieuwbouwwoning is een ander verhaal. Meestal zijn de kamers ruim of lang en mede door de extra hoogte valt het niet mee om het eigen, gezellig en echt thuis te maken. Wat is er dan leuker om bij anderen naar binnen te gluren om inspiratie en ideeën op te doen?! In het blog van Woontrendz zie je hoe er door gebruik van veel hout, grote meubels en warme kleuren een sfeervolle woonkamer is ontstaan. Zij hebben daarbij gekozen voor grove materialen, om een contrast aan te brengen met de strakke gegoten vloer. Je ziet daarbij ook dat groen het altijd goed doet. Voor welke woning of inrichting je ook kiest, planten brengen letterlijk leven in de brouwerij. Kies in dit geval ook voor grote robuuste planten, zodat ze niet wegvallen tegen de rest van je huis.


Blog warmte in nieuwbouwwoning remadewithlove schets - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog warmte in nieuwbouwwoning Woontrendz Haren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog warmte in nieuwbouwwoning Woontrendz Gemma - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Binnenkijken

Een leuke tip van Gemma is de zelfgemaakte vakkenkast en een dekenkist met een hele lading accessoires. Zo heb je altijd een fris interieur en wissel je makkelijk van sfeer, zonder al te veel te veranderen.

Maar wat als je huis nog niet klaar is en je niet kan wachten tot je eindelijk mag beginnen met de inrichting? Anne, van Remade with Love, geeft je een paar handige tips! Zo is ze vast met de inrichting begonnen door gebruik van 3D ontwerp. Voorpret! Maar tegelijkertijd waarschuwt ze wel om de grote meubels zoals bank en tafel niet vooraf aan te schaffen. En denk eens buiten de standaard regels, outside the box. Door online en offline om je heen te kijken en ook eens andere ogen mee te laten kijken kom je op de mooiste ideeën. En vooral: geniet ervan! Meer tips en interieur vind je op onze website. Kom je er niet uit of wil je professioneel advies? Dan ben je van harte welkom op een van onze adviesdagen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een uitgebreid interieuradvies te boeken. Succes!