Spice up your interieur

11 juni 2018 - Geschreven door Anna

‘Spice up your life’. Niet alleen een kreet van de Spice Girls in de jaren ’90, ook anno 2018 kan het nog. Gelijk hadden de Spice Girls wel. Want waarom saai leven als het ook met iets meer ‘spice’ kan? Nu ga ik niet je hele leven bepalen, dat lukt mij niet. Ook niet de kleur van je haar of de variatie in je kleding. Wél kan ik je inspireren om je interieur iets meer op te ‘spicen’. Neon in kleuren, wilde dieren als accessoires. Ach je snapt hem wel. Let’s get started.

Pit

Letterlijke vertaling van spice is kruid. Net als je wat kruiden in je eten mikt voor een beetje pit, kan je ook wel wat pit gebruiken in je interieur. Nee geen kermis, gewoon een paar statements die je huis net iets spannender maken. Denk aan raamdecoratie in een net iets knallender kleurtje, of met een patroon.


Spice up your interieur
Spice up your interieur

Statement op je vloer

Of wat dacht je van een uniek vloertje. Zoals deze van Moduleo Moods. Dan heb je gelijk je gehele statement al gemaakt in je kamer en kan je de rest van de inrichting mooi ingetogen houden. Heb je toch een ‘saaie’ vloer, net als velen van ons? Zelfs ik moet ik toegeven :-) Dan kan je door een klein effect deze ook een beetje spanning geven. Denk aan een karpet met kleur of bloemen. Een eyecatcher waar je niet omheen kunt. Lekker pittig!


Spice up your interieur
Spice up your interieur

Color it up

Kleur, en dan bedoel ik écht kleur, zal je kamer helemaal een extra ‘spice’ geven. Waarom niet dat ene muurtje paars maken? Of desnoods een grote gekleurde poster. Ook met Dock Four panelen kan je je muur laten opvallen. Wees uniek, wees creatief en doe een beetje gek!


Spice up your interieur
Spice up your interieur

Zing je mee?

Paar tips om je interieur net iets meer te laten ‘spicen’. En als je dan klaar bent, zet dan je speakers op vol volume en zing mee: ‘Colours of the world, Spice up your life , Every boy and every girl, Spice up your life, People of the world, Spice up your life, aaaaah!!’