Terugblik vtwonen met de ongezouten mening van Anna

27 mei 2019 - Geschreven door Anna

Och hemeltje wat zijn we weer in een ontzettend diep dal beland. Een dal waar we het moeten doen met inspiratie op herhaling, zonder de nieuwste tips & trends. Zondagavond-vtwonenavond is al een maand niet meer. Maar goed, we gaan niet in een hoekje liggen grienen wánt we komen ooit terug. Echt! Tijd om terug te koekeloeren naar het vorige seizoen en mijn favorieten uit te spreken. Ik zal eerlijk zijn, alle make-overs waren geslaagd, maar die ene kreeg net een iets harder applaus dan de ander. Deel je mijn mening?

Aflevering 1 in Utrecht

Van kil naar warm: altijd een verbetering. De make-over bij Farida & Mohamed voelt goed en huiselijk. Mede door de gordijnen van Aanhuis. Qua kleur het had voor mij best meer uitgesproken mogen zijn. Het is nu grotendeels neutraal en ik zal wel wat pit willen zien. Wat jij?


vtwonen Utrecht - blog terugblik vtwonen
vtwonen Utrecht - blog terugblik vtwonen

Aflevering 2 in Amersfoort

Georganiseerde chaos wat gelijk een enorme chaos in mijn hoofd bracht. Veel bruin, veel spullen en voor mij de verkeerde ‘effect’ kleuren. Dat het warm is, is een feit. En warmte in huis maakt een huis wel huiselijk. Willen we dat allemaal niet?


vtwonen Amersfoort - blog terugblik vtwonen
vtwonen Amersfoort - blog terugblik vtwonen

Aflevering 3 in Uithoorn

Hier had die felle blauwe kleur van mij niet gehoeven. Want verder vind ik deze make-over fantastisch. De vloer (visgraat laminaat van Talang collectie), de meubels, de deuren en de donkere kozijnen. Copy-paste naar mijn huis please.


vtwonen Uithoorn - blog terugblik vtwonen
vtwonen Uithoorn - blog terugblik vtwonen

Aflevering 4 in Eindhoven

Eigenlijk wel mijn favoriet. Zachte kleuren, met roze (jahaa roze) en veel zachte kleuren. En het licht filtert perfect door de duettes. Het is een huis waar je door het licht gelijk een glimlach op je gezicht krijgt. En ideaal voor als je veel troep hebt om het op te bergen, kastruimte zat!


vtwonen Eindhoven - blog terugblik vtwonen
vtwonen Eindhoven - blog terugblik vtwonen

Aflevering 5 in Almere

Een reuze huis met een perfecte inrichting. Het donkere van de wand met het aaibare blauwe bankje mag zo in mijn huis staan. En ja, heel eerlijk, wie wil er nou niet een inloopkast? Qua smaak kan je hier dus niet echt een oordeel over vellen, het is gewoon ideaal!


vtwonen Almere - blog terugblik vtwonen
vtwonen Almere - blog terugblik vtwonen

Aflevering 6 in Hoofddorp

Eerste reactie van dit huis? Beetje saai (sorry Fietje). De kleuren zijn mooi, maar stiekem een beetje simpel. Wel heeft het huis een gadget in huis die iedere man (en vrouw) wil hebben: elektrisch bedienbare raamdecoratie met Luxaflex® Powerview®. Dus scoort het huis toch nog pluspunten.


vtwonen Hoofddorp - blog terugblik vtwonen
vtwonen Hoofddorp - blog terugblik vtwonen

Aflevering 7 in Den Haag

Oei die kleur. Zelf nooit gekozen. Maar in combinatie met de vloer vind ik ‘m stiekem fantastisch. Warm en kil in een mix en dat staat top, zeker op zo’n kleine oppervlakte.


vtwonen Den Haag - blog terugblik vtwonen
vtwonen Den Haag - blog terugblik vtwonen

Aflevering 8 in Oegstgeest

Een mega ruimte, waar ik zelf de vloer had aangepakt. En hoewel ik de kast mooi vind, had ik hem nóg groter gemaakt voor in de ruimte. Gelukkig is het een kast op maat en kan je zelf kiezen hoe groot je ‘m wilt hebben. Verder krijgen de kleuren en de meubels een 7, niet top maar ook niet dat ik ze niet wil hebben ;-)


vtwonen Oegstgeest - blog terugblik vtwonen
vtwonen Oegstgeest - blog terugblik vtwonen

Zo. Mijn mening gegeven. En hoewel ik altijd mega enthousiast ben over de afleveringen, kan ik natuurlijk niet alles mooi vinden. Een smaak blijft een smaak en die verschillen gelukkig voor iedereen :-)