Trendmerk 2017: Inside Blinds

28 november 2017 - Geschreven door Anna

 

Als je Inside blinds volgt op Instagram of Facebook kan je er bijna niet meer omheen. Je hoeft ze eigenlijk niet eens te volgen. Volg een aantal interieur bloggers of influencers en je hebt al heel wat prachtige raamdecoratie en gordijnen voorbij zien komen. Inside blinds is hot! Vouwgordijnen, jaloezieën, gordijnen en zelfs Squids. En ook al zie je ze vaak voorbijkomen, bij iedereen hangt en staat raamdecoratie weer anders. Tijd om de mooiste resultaten en de meest inspirerende interieurs van en met Inside Blinds op een rijtje te zetten.

Houten jaloezieën

Deze gave houten jaloezieën geven je de indruk hele luxe shutters te hebben. We kunnen wel stellen dat de houten jaloezieën toch echt dezelfde klasse hebben als shutters. Zeker in de woonkamer met een klein zonnetje die daardoor heen komt.


Blog inside blinds_houten_wit-jaloezie-_houseproud-blog_nl - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen ouderwets? Zeker niet! Vouwgordijnen zien we juist weer steeds vaker. In dikkere stoffen, die meer verduisterend zijn. Of in de lichtere varianten, die wat meer licht doorlaten. Mooi strak, lekker trendy. Ik hou ervan!


Blog inside blinds inside_vouwgordijnen_keeelly91- Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gordijnen

Dat gordijnen je woning aankleden is een feit. Maar allemensen hé, wat heb je veel keuze in stoffen. Bij Inside Blinds hebben ze de mooiste en fijnste gordijnstoffen in de collectie. Zoals deze lichte en toch warme gordijnen. Echt een plaatje.


Blog inside_blinds_gordijnen_style_and_sugar - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Stoer en industrieel

Voor alle stoertjes onder ons, een beetje donker mag best. Je hoeft er trouwens niet eens persé echt stoer voor te zijn. Een beetje liefde voor industrieel is wel gewenst. En zeg eerlijk, deze vouwgordijnen passen hier toch perfect?!


Blog inside_vouwgordijnen_yvonne_kwakkel - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Om nog meer te zien van Inside Blinds moet je ze echt volgen op Facebook en Instagram. Daar zie je nog veel meer sfeervolle en trendy raamdecoratie en gordijnen voorbijkomen. Enne, wil je ze toch liever in het echt zien en voelen? Dan weet ik nog wel een leuk adresje

Bronnen: Inside Blinds, foto 1: houseproud-blog.nl, foto 2: @keeelly91, foto 3: Style & Sugar, foto 4, Yvonne Kwakkel