Van mannen- naar vrouwendroom: Powerview elektrische raamdecoratie!

16 april 2020 - Geschreven door Anna

Eigenlijk gooi ik het er telkens op dat het een droom is van iedere man. Maar vrouwen lopen hier de laatste tijd ook echt wel warm voor. Namelijk voor het elektrisch bedienen van raamdecoratie en gordijnen. Is toch ideáál! Kijk, ik ben een vrouw. Praktisch ingesteld, soms wat lui en regelmatig best toe aan iets nieuws. Dan is zelfs zoiets technologisch een ware uitkomt voor mij. Dus niet alleen voor ‘de man’ die gek is op knopjes met bijkomend gemak. Iedereen krijgt hier fijne kriebels van. Waar ik het precies over wil hebben vandaag is Powerview® van Luxaflex®. Want jémig, dat is een potje handig. Dat wil jij ook!


Powerview blog Luxaflex - elektrisch bedienbare raamdecoratie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview blog Luxaflex - elektrisch bedienbare raamdecoratie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bedienen vanaf je bank, bed, stoel... 

Je raambekleding en gordijnen bedienen met touwtjes en koorden is wel een beetje 2019. Natuurlijk hebben we het nog wel en zal het ook altijd blijven, we gaan toch in 2020 steeds meer naar elektrisch. Nog even en we hebben vliegende auto’s ;-). Ik.dwaal.af! Elektrisch. Dat is dus niet opstaan van je stoel of bank. Dat is met een knop op je afstandsbediening of met je smartphone je raamdecoratie en/of gordijnen open of dicht doen. Zelfs met spraak is het mogelijk. Beste wel ideaaln toch? 

Even een paar situaties:

  • Je zit op de bank, helemaal stuk van een dagje thuiswerken. Je wilt een filmpje kijken zonder dat de honden-uitlaters deze ook kunnen zien. Maar je hebt gewoon géén zin meer om van de bank af te stappen. Dus hoppa: druk op die knop of schreeuw in het rond dat je gordijnen dicht moeten en voilá: it happens.
     
  • Thuiswerken is normaal deze tijd. Dus zit jij heerlijk aan je keukentafel met je laptopje, dan sta je liever niet op. Plots schijnt de zon in je scherm en je ziet niks meer. Dan pak je gewoon even je telefoon, die ongetwijfeld naast je ligt, en geef aan dat je raamdecoratie dicht moet. Weg zon en jij kan gewoon heerlijk in je ‘werkcocon’ blijven.

Powerview blog Luxaflex - elektrisch bedienbare raamdecoratie - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview blog Luxaflex - elektrisch bedienbare raamdecoratie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Stel alles al in

Wat óók kan zijn scènes van tevoren instellen. Een paar (heel herkenbare) situaties:

  • Je wekker gaat. Snoozen is jouw tweede naam, dus je blijft lekker liggen. Fijn toch, heerlijk koel en donker op je kamer: daar wil jij niet weg. Maar wat nou als tegelijk met je wekker ook gelijk je gordijnen opengaan? Wedden dat je snel wakker bent? Je kan het instellen, precies op de tijd dat jij wilt.

  • Omgekeerd. Het is tijd om naar bed te gaan. Elke avond om 22:30 uur stap jij je slaapkamer in waar je, als ik je een beetje kan inschatten, je  gewoon je kleren uitdoet en (hoe je dan ook slaapt) in bed stapt. Hóe fijn zal het dan zijn dat je gordijnen en/of raamdecoratie dan in ieder geval al dichtzit. Gewoon instellen om 22:00 uur en jij kan in volledige privacy je ding doen ;-)

Eigenlijk is het wel duidelijk hè. Met elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen maak je je leven nèt dat iets gemakkelijker. En dat willen we. Ik wil dat tenminste. Meer weten over dit systeem? In de winkel kunnen we het demonstreren. Dan mag je zelf eerst eens op de knopjes drukken. Veel plezier!