Verjaardag versiering

20 januari 2018 - Geschreven door Anna

 

Hiep hiep hoeraaa! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar heb ik de eerste 3 verjaardagen van het jaar al gehad. Zit je dan met je goede voornemens (lees: een paar kilootjes minder). Geen taart, geen chips en geen lekker wijntje om die ene kinderverjaardag te overleven. En als je dan toch niet mag ‘genieten’ van al het lekkers, dan geniet ik wel van het uitzicht. Dan bedoel ik het uitzicht van de versiering. De laatste tijd kom je niet meer weg met alleen felgekleurde slingers en ballonnen. De trends zijn wel iets veranderd de laatste jaren. Benieuwd hoe jij je huis moet of kan (niks moet) versieren als jij jarig bent? Lees dan zeker verder.

Confetti, glitters en folieballonnen

Felgekleurde ballonnen zijn wel een klein beetje 2003. Als jij de show wil stelen op jouw verjaardag of gewoon een verjaardag bij jou thuis, dan moet je sowieso ballonnen hebben met confetti of glitters erin. Doorzichtig of lekker glimmend. Laten we de folieballonnen niet vergeten. Liefst in feestelijke teksten.


Blog verjaardag versiering folieballon shopbando - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog verjaardag versiering Etsy - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Unicorn taart – of andere happiness taartjes

Ook heeft de taart een upgrade gekregen. Lekker hoor die eigengemaakte appeltaart, alleen kom je daar qua ‘show’ niet mee weg. Of je moet hem op de juiste manier versieren. Een taart zonder slingers is niet meer van deze tijd. Nu kan je door verschillende taartenmakers je taart in elke vorm met ieder denkbaar figuur maken. Wil je trots zijn op je eigen creatie? Zorg dan voor een strakke taart met gekleurde items. Of heerlijk met veel fruit. Jeetje, het water loopt mij al in m’n mond…


Blog verjaardag versiering 100layerscakelet - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog verjaardag versiering half baked harvest - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog verjaardag versiering bloglovin - Woninginrichting-Aanhuis.nl

DIY-slingers

Net als de ballonnen heeft ‘the good old slinger’ ook een metamorfose ondergaan. Plastic vlaggetjes zijn passé en over die in-figuurtjes-geknipte-vloeipapieren-variant wil ik het al niet eens meer hebben. Je doet pas echt mee in de slinger hype als je er zelf eentje maakt. Vanachter je naaimachine, of geknipt in de meest trendy vormen. Maak het zo persoonlijk mogelijk, het gaat om jou. Of om één van je kinderen natuurlijk. Stiekem zijn dat de leukste verjaardagen.


Blog verjaardag versiering_slinger_unicorn_etsy - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog verjaardag versiering_slinger engelpunt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog verjaardag versiering_slinger_rond_etsy - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kijk eens om je heen als je verjaardag hebt. Wat zie jij het meest? De versiering van járen geleden, of zie jij steeds meer de trends voorbijkomen? Jij weet in ieder geval hoe jij je huis moet versieren bij een verjaardag. Dus bij deze: alvast gefeliciteerd ;-)