Weer verliefd op je huis

02 maart 2016 - Geschreven door Marion

 

En, heb je inmiddels de uitzendingen van 'Weer verliefd op je huis' van vtwonen al gezien? We zijn er best wel trots op dat we ons partner van dit programma mogen noemen. Het blijft bijzonder dat de stylisten het elke week weer voor elkaar krijgen om twee zo uiteenlopende stijlen en smaken met elkaar te combineren en er één gezellig thuis van weten te maken. Meestal zijn de stellen in kwestie zelf al jaren bezig om er iets van te maken, maar missen ze toch de eenheid.

Kleurencombi

Gaaf om te zien hoe de stylisten niet alleen het smaakverschil oppakken, maar ook iedere ruimte, groot of juist krap, telkens weer huiselijk en knus kunnen maken. In aflevering 4 bijvoorbeeld, combineerde de styliste knalgeel met zachtroze. Zeker niet voor de hand liggend, maar zoals de Belgen zeggen: Amai! Wat een prachtige combinatie. Woninginrichting-Aanhuis.nl mocht voor deze woning twee prachtige en suite kasten op maat bouwen. Door de gecreëerde doorkijk blijft het gevoel luchtig en toch wordt de lengte van de kamer erdoor gebroken.


Blog weer verliefd op je huis vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Fris

Deze make-over laat ook zien dat je soms met een paar kleine aanpassingen een heel ander gevoel in je woning kan brengen. Wees niet bang om daarbij, net als in deze woning, een felle accentkleur te gebruiken. Het geeft frisheid aan je interieur. En wat kan je gebeuren? Er kan altijd een ander kleurtje overheen.