Bijna een nieuw seizoen vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’

16 augustus 2021 - Geschreven door Anna

We beginnen weer! In plaats van Studio Sport mogen we ons weer verlekkeren op de opgeknapte woningen bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. En ook dit seizoen is Woninginrichting-Aanhuis.nl weer partner bij de 12 afleveringen op zondag én 8 afleveringen op de woensdag vol wooninspiratie, stylingtips en verassende make-overs. Het programma waarin 2 verschillende woonstijlen samenkomen tot een smaakvol geheel. De ervaren vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl gaan stellen weer blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. En ja, ik heb er weer zin in! 


vtwonen nieuw seizoen - Woninginrichtg-Aanhuis.nl
vtwonen nieuw seizoen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Smaken verschillen

Zo'n avondje meespieken is echt vaak heerlijk. Lijken de woningen op mijn eigen woning en wat kan ik qua styling zelf toepassen? Kan ik mij identificeren met de mensen die daar wonen en tegen welke smaak verschillen lopen zij dit seizoen weer aan? En lukt het ook nu weer die smaken zo samen te voegen dat zij ‘nog lang en gelukkig’ in hun opgeknapte stulpje blijven wonen?

Als interieur liefhebster kan ik niet wachten om weer met een bak thee en een reep chocola op de bank te ploffen en mij in de gehele make-over te inspireren. Nu ken ik de meeste producten vanuit Aanhuis natuurlijk wel, alleen zie ik ze niet vaak geheel gestyled voorbij komen. Een kast op maat is natuurlijk nóóit hetzelfde en een visgraat pvc vloer ziet er toch aangekleder uit in een compleet geschilderde en ingerichte woning. 


vtwonen nieuw seizoen - Woninginrichtg-Aanhuis.nl
vtwonen nieuw seizoen - Woninginrichtg-Aanhuis.nl

Start 19 september

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig, kijk dan vanaf 19 september met ons mee! Niet alleen op tv, maar ook op onze website en op onze social media houden we jou op de hoogte van de de make-overs en de gebruikte producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Alvast nieuwsgierig van wat er eventueel komen gaat? We hebben twee compilatiefilmpjes gemaakt van vorig seizoen. Een echt kijkje achter de schermen!

Compilatie seizoen 14 - Klik op de foto voor het filmpje

  vtwonen nieuw seizoen - Woninginrichtg-Aanhuis.nl