‘Weer verliefd op je huis’

14 februari 2017 - Geschreven door Anna

 

We beginnen weer! In plaats van Studio Sport op zondag om 19.00 uur (daar waar ik altijd last van heb) mogen we om 19.30 uur op SBS6 ons weer verlekkeren op de opgeknapte woningen bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. En ook dit seizoen is Woninginrichting-Aanhuis.nl weer partner bij de 10 afleveringen vol wooninspiratie, stylingtips en verassende make-overs. Het programma waarin 2 verschillende woonstijlen samenkomen tot een smaakvol geheel. De ervaren vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl gaan stellen wekelijks weer blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. En ja, ik heb er zin in! 


Blog vtwonen weer verliefd op je huis vorig seizoen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Maakt mij gelijk weer nieuwsgierig. Lijken de woningen op mijn eigen woning en wat kan ik qua styling zelf toepassen? Kan ik mij identificeren met de mensen die daar wonen en tegen welke smaak verschillen lopen zij dit seizoen weer aan? En lukt het ook nu weer die smaken zo samen te voegen dat zij ‘nog lang en gelukkig’ in hun opgeknapte stulpje blijven wonen?

Als interieur liefhebster kan ik niet wachten om weer met een bak thee en een reep chocola op de bank te ploffen en mij in de gehele make-over te inspireren. Nu ken ik de meeste producten vanuit Aanhuis natuurlijk wel, alleen zie ik ze niet vaak geheel gestyled voorbij komen. Een kast op maat is natuurlijk nóóit hetzelfde en een visgraat PVC vloer ziet er toch aangekleder uit in een compleet geschilderde en ingerichte woning. 


Blog vtwonen weer verliefd op je huis vorig seizoen den Haag - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig, kijk dan vanaf 19 februari met ons mee! Niet alleen op tv, maar ook op onze website en op onze social media’s houden we jou op de hoogte van de de make-overs en de gebruikte producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. 

En ach, wij van Aanhuis zijn de beroerdsten niet. Want bij aankoop vanaf €500,- in één van onze winkels krijg een gratis een half jaar abonnement op het vtwonen magazine. Zodat je nog langer je vol kan laten lopen met wooninspiratie. Wil je meer weten over deze actie, vraag het dan bij een winkel in jouw buurt!

Ik heb de afgelopen tijd genoten van de afleveringen van vorig seizoen en ik ben intussen mij al aan het verheugen op de meest creatieve make-overs van het nieuwe seizoen! Kijk je straks ook mee?