Wees voorbereid op de ‘horrorwinter’ van 2019

30 juli 2019 - Geschreven door Anna

Zo hartje zomer leek het mij leuk om het over warmte te hebben. Niet om de warmte te weren, nee nee: om de warmte binnen te halen. En liever nog, binnen te houden. Voor je het weet komt de kou weer naar ons kleine kikkerlandje en dan wil je graag voorbereid zijn. Het leek mij, Anna: blogger van Woninginrichting-Aanhuis.nl, leuk om in de zomer het te hebben over vloerverwarming. Want vloerverwarming heb je niet zomaar, daar zit wel een beetje werk aan. Even een paar tips samen met de voordelen over vloerverwarming.

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming bestaat al járen, maar met de komst van de warmteketels in nieuwbouwhuizen (zonder gas), zien en ‘voelen’ we het toch steeds vaker. Niet alleen beneden, ook boven.

  • Grootste voordeel van vloerverwarming is toch wel dat je een constante temperatuur in huis hebt. En met die constante temperatuur maak je automatisch minder stookkosten. Dat scheelt je echt flink wat doekoe in de maand.
  • Daarnaast heb je met vloerverwarming overal in je huis de warmte en niet alleen dichtbij een radiator. Over radiators gesproken: die lelijke dingen heb je straks niet meer. Scheelt je ruimte én je hebt een beter uitzicht.
  • Een aangenaam voordeel van vloerverwarming is natuurlijk dat je gewoon met blote voeten door je huis kan banjeren, zonder koude voeten te krijgen. Je kan op die manier ook kiezen voor een ‘koude’ vloer, zoals pvc of marmoleum.

Blog horror winter vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog horror winter vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor je?

Nu kan ik wel een heel halleluja verhaal ophangen over vloerverwarming, maar wat heb je er precies aan. Nou, ook Woninginrichting-Aanhuis.nl kan vloerverwarming voor je fixen. In nieuwbouwwoningen, maar zeker ook in bestaande huizen. Dat kan doormiddel van het infrezen van buizen in de je bestaande vloer, maar wat nieuw is, is de elektrische vloerverwarming met folie van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dus gewoon folie waar de verwarming inzit en die leg je dan onder je nieuwe pvc-, laminaat, tapijt of marmoleumvloer. Dát is pas halleluja!

 


Blog horror winter vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog horror winter vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Nu snap ik dat je gelijk vloerverwarming wilt (wie niet?), maar aan nog meer blabla van mij heb je natuurlijk niet zoveel. Dus ik zou zeggen, stap in de auto of op je fiets en ga naar de dichtstbijzijnde Aanhuis winkel en laat je nog meer informeren.