Wegdromen bij ons shutter-evenement

13 mei 2019 - Geschreven door Anna

Dromen over shutters

Droom jij ook weg bij het idee van prachtige shutters voor je ramen? Het brengt je in no-time naar het Franse platteland. In mijn droom dan. Ontwaken in een typisch Frans hotelletje om het opkomende zonnetje gefilterd door de lamellen van de shutters heen zien komen. En dan de shutters openslaan om de vogels te horen zingen en de zon op je huid te voelen. Goed, ik overdrijf wellicht iets. Of ik heb te veel romantische films gekeken (guilty). Maar kom op, je kan je wel inleven in mijn droom toch? Wat nou als ik je zeg dat je dat zelfs hier in Nederland waar kan maken. Op het gebied van de shutters dan. Over het weer in ons land heb ik niets te vertellen.


Shutter-evenement Blend - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutter-evenement Blend - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bij jou in de buurt

Steeds meer mensen dromen écht over het aanschaffen van shutters. En hoe kunnen wij die mensen, misschien jij wel, dichterbij die droom laten komen? Simpel, we organiseren een shutter-evenement. Het evenement waarin shutters de volle aandacht krijgen. En daar wil jij naartoe, wedden?

Op een dag of een avond, wat uitkomt bij de winkel in jouw buurt, vertellen we je alles over shutters. We nodigen zelfs de fabrikant Blend® uit om je alle kleine snufjes van de shutters te vertellen. Naast de openslaande deur-shutters, heb je namelijk nog veel meer soorten. Ook vertellen ze je meer over hoe de shutters gemaakt zijn, waardoor je ze echt nog meer gaat waarderen.


Shutter-evenement Blend - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutter-evenement Blend - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Schrijf je in!

Erg leuk al die info, maar jij hebt maar één reden om op dit evenement te zijn. Jij wilt shutters. En om die keuze, de beste keuze in mijn ogen, willen we je graag belonen. Als jij komt op ons evenement, dan krijg jij bij aanschaf een geweldige korting -> dat wil jij!! 

Niks staat je meer in de weg om te ontwaken met een speels zonnetje door je shutters in Frankrijk. Of gewoon in een Vinex wijk ergens op de Betuwe. Dat keur ik ook goed!

Dus hup: schrijf je in!