What to do als je je woninginrichting hebt uitgezocht?

13 juli 2019 - Geschreven door Anna

Je gaat verbouwen of juist verhuizen. Yes, leuke tijden!! Alleen de voorbereiding is al top. Pinterest, Instagram en de woonbladen zijn jouw beste vrienden. Je weet exact wat je wilt. Een visgraat pvc-vloer, groene kleur op de strak behangen muren. Die donker houten jaloezieën met de stijlvolle linnen gordijnen en weet je wat, voor boven op iedere kamer rolgordijnen én een strak vinylen vloer. Helemaal handig is die schuifdeurkast op je slaapkamer en ja, eentv-meubel ‘slash’ opbergkast voor in de woonkamer. Je zoekt alles uit, toevallig bij ons


Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou - Moduleo pvc vloer Binti
Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou - Luxaflex

Wat doen wij voor je?

Je hebt je hele styling plan laten uitwerken door onze stylist. Wat je wilt, heb je uitgezocht en is inmiddels besteld. Wat je dan moet doen is afwachten en je vast verlekkeren op je nieuwe interieur. Even een puntsgewijs lijntje:

  • Van tevoren zijn we natuurlijk al bij je thuis geweest om de boel op te meten. Je ramen, deuren, vloer en muren. Alles tot op de centimeter nauwkeurig, zodat we exact weten dat de boel gaat passen.

  • We maken een planning voor je, zodat je precies weet wanneer we de vloer komen leggen en het spul komen ophangen. We houden ook rekening met eventuele egalisatie van de vloer.

  • Op de afgesproken data komen we behang plakken, schilderen, vloer leggen en je raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat monteren. Waarschijnlijk lukt dat niet op 1 dag, maar we laten er ook geen dagen tussen zitten.

  • Hebben we alles gefixt? Dan komen we kijken naar de afwerking. Moeten we nog kitten, of plintjes leggen? Hangen de gordijnen mooi recht en staat de kast precies op de gewenste plek?


Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou - Monteur gordijnen
Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou -pvc vloer leggen

Lekker stylen

Als wij helemaal klaar zijn, dan ben jij aan de beurt. Lekker stylen met je meubels en kussens. Maar wat als je daar de ballen verstand van hebt? Dan komt onze stylist met liefde bij je huis om te helpen. Dat kan met spulletjes die je zelf hebt uitgezocht, of met de accessoires van COCO Maison die wij aanbieden.


Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou - Advies
Blog - wat doet Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jou - COCO Maison

En daarna mag je fijn genieten in een huis wat af is en waar je zelf weinig tot niets aan hebt gedaan. Hoe lekker is dat?

Vragen over onze service? Kom gerust eens langs in onze winkel!