Wie jarig is, geeft héél veel weg!!

11 september 2020 - Geschreven door Anna

Wij zijn jarig. En dat vinden we best wel heel erg leuk. Zeker als je 9 jaar wordt. Want met 9 jaar heb je nog kriebels in je buik van wat je krijgt. Toch krijgen wij geen kriebels in de buik van wat wij krijgen, die kriebels zijn voor wat we weggeven. Wij trakteren namelijk. En hoe!

Maak kans op…

September 2020 begint goed! Ga je namelijk verbouwen, verhuizen, of heeft je inrichting een flinke verfrissende beurt nodig? Dan moet je nú naar Woninginrichting-Aanhuis.nl. Of in ieder geval eerst hier naartoe. Als je namelijk een paar gegevens van jezelf achterlaat, maak je al kans op ----tromgeroffel----

Eén van de 50 waarde cheques van €250,- OF een gratis Smart-Home pakket bij jou thuis, OFFFF 2x stylingadvies van Eva (bekend van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’)!

50x waardecheques t.w.v. €250,-

Niets is zo fijn als shoppen met korting. En we zijn echt niet zuinig als het gaat om korting geven. Je maakt namelijk kans op een waarde cheque van €250,-. En weet je, daar hoef je echt weinig voor te doen. Paar gegevens achterlaten zodat we weten wie je bent en that’s it! Toch vinden we het wel schappelijk als je ons gaat volgen op Facebook en Instagram. Daar inspireren we je als een malle. Ga je gegarandeerd leuk vinden!


Blog, Aanhuis 9 jaar! winacties

2x Stylingadvies van Eva

Ken je Eva? Zo niet... echt zonde, dan heb je namelijk iets gemist. Eva is één van de stylisten van het programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Zij tovert de meest sfeerloze huizen om tot ware parels. En dat advies kan ze jou ook geven. Hoe gaaf is dat? Ook hiervoor hebben we alleen een beetje info van je nodig.


2x styling advies

Smart Home advies

Als je er helemaal bij wilt horen, dan heb je huis ‘smart’ ingericht. Dan gaat alles vanzelf. Met één druk op de knop gaan je lampen aan of uit, je gordijnen open of dicht of je verwarming aan of uit. Je kan zelfs instellen van hoe het weer buiten is hoe je raamdecoratie daarop reageert. Dat is Slimmer Wonen. En het hele advies, samen met de aansluiting kan je dus winnen. Dus wil jij ‘smart’ gaan wonen? Doe dan mee! You know the drill van hoe je mee moet doen toch inmiddels ;-)


Blog, Aanhuis 9 jaar! winacties