'Wist je datjes' editie duettes

24 februari 2021 - Geschreven door Anna

Jemig, wat heb je op deze aardkloot toch vele verschillende soorten raamdecoratie. Toch pik ik er eentje uit om nu, in de winter eens goed toe te lichten. Gewoon een paar ‘wist je datjes’ over een praktisch product. Het rad van raamdecoratie heb ik een spin gegeven en de winnaar van de dag is tadadadaaa: Duettes!

Lekker isolerend!

Wist je dat duettes weer heel anders zijn dan plissés? Heel simpel gedacht misschien, maar ondergetekende (ik dus) dacht dat het gewoon hetzelfde was. Gewoon een ander naampje voor hetzelfde. Ik had het mis. Maar, wat is nu het verschil?

Duettes zijn gemaakt van een dubbele stof wat isolerend werkt. In de winter komt kou niet door de ramen naar binnen én in de zomer laat hij de warmte lekker waar het hoort: buiten! Niet alleen voor kou en warmte werken duettes isolerend, ook voor geluid. De dubbele laag stof werkt namelijk geluidsabsorberend.


Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Keuzes keuzes keuzes

Wist je dat duettes bestaan uit 3 verschillende soorten stoffen?

  • Wil je veel licht in huis en ben je uiterst nieuwsgierig en boeit het je niet dat nieuwsgierige anderen bij je naar binnen kunnen kijken? -> Transparant is zeer geschikt.

  • Kan je genoegen nemen met schimmen en iets minder licht? -> Semi-transparant jouw ding!

  • Of ben je erg gesteld op je privacy en leef jij het liefst in het donker? -> Verduisterend is de oplossing.

Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Alle kleuren van de regenboog

Wist je dat duettes verkrijgbaar zijn in meer dan 400 kleuren of dessins? Dus even heel simpel gezegd. Wat je ook maar als kleur of duo-kleur (onder en boven verschillend) in gedachten hebt. De kleur is daar! Ook als je iets met een patroontje wilt, op duettes kan het. Verder dan je creatieve brein het zal bedenken.


Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog duettes - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wist je dat wij bij Woninginrichting-Aanhuis.nl errug veel duettes hebben? Van de merken Luxaflex®, BeCe en de Aanhuis collectie. Ik daag je uit alle duettes in de winkel te ontdekken. Met misschien nog wel veel meer wist je datjes.