Zomerse opruimwoede!

13 juni 2017 - Geschreven door Anna

Is bij jou de grote schoonmaak al begonnen? Of heb je al een opruimwoede dag in de planning? Wat kan een mens een bult rommel bewaren hè. Mijn zolder ligt in ieder geval bomvol spul wat eigenlijk wel echt weg kan. Studieboeken, stapels oude woonbladen, net-niet-meer-hippe-maar-zonde-om-weg-te-gooien kandelaars, dekens, knutselprut, wiegje, nostalgische stoel van oma… Het ergste is nog, het ligt gewoon door elkaar ergens los in de ruimte. Voor sommige afgedankte zolderzooi loop ik de trap niet eens helemaal omhoog. Dat gooi ik gewoon over het traphekje. 

Laten we trouwens alle kleding en schoenen niet vergeten. Al die dikke vette winterjassen die van de kapstok weer terug mogen naar het ‘rommelhok' alias de zolder. Of je skikleding, wollen truien, fluffy boots en je sneeuwaccessoires. Van jou, je man/vrouw, je kinderen… Ik hoop toch echt dat die ‘bende’ bij jou wel meevalt. Voel je toch enig herkenning? Dan heb ik misschien wel dé oplossing.

Dé kast

En die oplossing is een kast! Een kast op maat wel te verstaan. Ik heb ook wel een kast. Een kledingkast met legplankjes, hangers en  aparte lades voor klein spul. Alleen is die niet groot genoeg voor ál dat kledinggeweld. Dus ik heb het niet zomaar over een kast. Nee, ik heb het over dé kast der kasten. De inloopkast! Of wacht, misschien nog iets praktischer; de schuifdeurkast. Al is alles waar een deur voor zit al hemels voor je rommel.


Blog opruimwoede - allure kasten op maat schuifdeurkasten - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog opruimwoede - allure kasten op maat inloopkast - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog opruimwoede - allure kasten op maat vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Blog opruimwoede - allure kasten op maat schuifdeurkast - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog opruimwoede - allure kasten op maat vtwonen 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Blog opruimwoede - allure kasten op maat schuifdeurkast - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kast op maat

Een kast op maat past precies op de plek waar jij het wilt. Zelfs op zolder met (vaak) schuine daken. De kasten zijn ruim ingedeeld, precies zoals jij het in gedachten hebt. Ik heb nog niet zo’n kast. Ik wil zo’n kast. Een kast waarin ik de ruimte heb voor al mijn schoenen. Voor die winterkleding die ik (hopelijk) deze zomer niet nodig heb. En een kast waarin ik niet alleen kleding en schoenen kwijt kan, maar ook die op zolder gegooide rommel waar ik geen afscheid van kan nemen. Winterdekens, speelgoed, kerstpullen. Och man, wat kan een mens een bult bewaren.

Wil jij net als ik ook van je troep af zonder het weg te gooien? Oftewel, wil jij ook een kast op maat? Hij hoeft nog niet eens verstopt op zolder te staan. In de woonkamer misstaat zo’n schoonheid zeker niet. Merk je het al, ik wil heel graag een kast. Maar goed, wil jij dat ook? Bekijk dan hier de mogelijkheden en kom eens langs bij ons in de winkel om zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn. 

Op naar een opgeruimde zomer(zolder)!

Oja, sla dan nu je slag! Tijdelijk ontvang je namelijk 10% korting op de 28mm kasten van Allure. 

Vraag in de dichtstbijzijnde winkel naar alle mogelijkheden! De kasten in de 28mm uitvoering zijn al verkrijgbaar vanaf € 1800,-